Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sjömarken

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sjömarken

Sjömarken är en mysig tätort belägen vid sjön Viaredssjön strax utanför Borås i Västra Götalands län. I detta natursköna område, med närhet till både vatten och grönska, har lokalbefolkningen uppskattat både stillheten och de enkla förbindelserna till stadens puls. Att leva i Sjömarken innebär att ha närheten till både vardagens enklare och livets finare stunder. Och nu är det enklare än någonsin att addera goda måltider till de där fina stunderna med hjälp av matkasseleveranser direkt hem till dörren.

Upptäck bekväma matkassar med hemleverans i Sjömarken

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen just för dig och din familj. Oavsett om du bor mitt i Sjömarken eller i ett av de närliggande områdena kan du enkelt se vilka leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till dörren. På vår sida kan du snabbt få en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser och aktuella erbjudanden. Dessutom kan du se viktig information om priset per portion och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga – allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Vad bör du tänka på innan du beställer din matkasse?

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antalet middagar: Hur många gånger i veckan vill ni ha en färdigplanerad middag?
  • Budget: Vilken prisklass passar er plånbok bäst?
  • Betyg: Ta en titt på leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation och antal recept: Se till att variationen av måltider passar er familjs smak och kolla hur många olika recept som ingår varje vecka.

Vi vill göra det lätt för dig att njuta av goda och näringsrika middagar utan stressen att behöva planera och handla. Att välja rätt matkasse kan spara både tid och pengar samt ge nya matupplevelser. Ta en titt på vår lista och jämför de olika alternativen för att hitta en leverantör som passar dig. Varmt välkommen till matkassarna.se – vi är här för att göra din matvardag både enklare och roligare!