Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skebobruk

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
 • 80 valbara recept per vecka
 • Ingen bindningstid
 • Lokala råvaror
 • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skebobruk

Skebobruk är en charmig liten ort i Norrtälje kommun, belägen i det natursköna Roslagen. Med sin rika historia som en av Sveriges äldsta järnbruk, erbjuder platsen en unik kombination av kultur och natur. För de som bor i Skebobruk och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Att välja hemleverans av matkassar är ett perfekt sätt att spara tid, samtidigt som man kan njuta av varierade och näringsrika måltider.

Upptäck din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se, din guide till att hitta de bästa matkassealternativen i Skebobruk! Genom vår tjänst kan du enkelt få en överblick över olika leverantörer som levererar till just din ort. Oavsett om du är ute efter traditionella matkassar, ekologiska alternativ eller specialkost så hjälper vi dig att hitta rätt. På vår webbsida kan du se betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du upptäcka pris per portion och eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu mer prisvärt. Visste du att du även kan sortera utifrån vilken typ av matkassar de olika leverantörerna erbjuder? Det gör ditt val enklare och mer anpassat efter din livsstil.

Tänk på detta innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

 • Mängden mat – Hur många personer är ni som ska äta, och vill ni ha middagar för hela veckan eller bara några dagar?
 • Er budget – Det finns matkassar för olika prisklasser, så fundera över vad ni är bekväma med att spendera.
 • Leverantörens rykte – Kolla upp betygen som tidigare kunder har gett företaget på sidor som Trustpilot.
 • Variation – Se till att kolla hur många olika recept som ingår, så att ni får variation i er kost.
 • Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du säkerställa att matkassen du väljer blir ett lyckat inslag i din vardag.

  Note: Since ’lista’ is not a standard HTML tag, to make the above example valid HTML, you would need to replace ’lista’ with ’ul’ and each ’li’ would then represent a list item within that unordered list. Otherwise, the browser will not interpret ’lista’ correctly.