Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skepplanda

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skepplanda

Skepplanda är en liten ort i Västra Götalands län som präglas av sitt lugna tempo och vackra natur. Med närhet till både skog och sjö erbjuder Skepplanda möjligheter för friluftsliv och rekreation. För invånarna som uppskattar både landsbygdens charm och vardagens bekvämligheter, är möjligheten att få hemleverans av matkassar en uppskattad tjänst. Matkassarna.se är en webbplats där du enkelt kan jämföra olika leverantörer som levererar matkassar direkt till ditt hem i Skepplanda. På sajten kan du även hitta information om betyg, utbud, priser och tillgängliga leveranstider, allt för att underlätta ditt val.

Hitta rätt matkasse för just dig

På matkassarna.se förstår vi vikten av att hitta den matkasse som passar just dina behov. Du kan snabbt få en översikt över olika alternativ och vad de innebär. Varje leverantörs erbjudande presenteras med viktig information som pris per portion, eventuell aktuell rabattkod, och vilka typer av matkassar du kan välja mellan. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som bor i Skepplanda att njuta av god och varierande mat utan att behöva lägga tid på att planera och handla allt själv.

Viktiga punkter att överväga

Innan du bestämmer dig för en matkasse, bör du överväga några saker för att göra ditt val så passande som möjligt för din situation. Fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar få mat till. Det är också bra att sätta en budget för att veta vad du kan spendera på matkassen. Titta gärna på företagets betyg på Trustpilot, detta kan ge en indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen är det viktigt att överväga antalet och variationen av recept som ingår i matkassen, så att det passar din familjs smak och eventuella matintoleranser eller dietbehov. All denna information får du tillgång till på matkassarna.se, gjort för att förenkla din vardag!