Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Strandbaden

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Strandbaden

Strandbaden är en idyllisk plats som är känd för sina vackra stränder och lugna atmosfär. Det är ett populärt resmål för familjer och de som vill komma bort från stadens brus och njuta av naturen. Att få hemleverans av matkassar i Strandbaden är ett perfekt sätt att förenkla vardagen och samtidigt kunna tillbringa mer tid utomhus. På vår webbplats, matkassarna.se, kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Strandbaden. Vi gör det lätt för dig att få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter något ekologiskt, familjevänligt eller kanske en kasse för snabba och enkla middagslösningar.

hitta din matkasse

Att välja rätt matkasse kan kännas som en djungel, men med några enkla tips blir beslutet mycket lättare. Innan du beställer, fundera över:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska föda.
  • Hur många middagar i veckan du vill ha din kasse planerad för.
  • Er budget – hur mycket du är villig att spendera på matkassen varje vecka.
  • Det aktuella företagets betyg på Trustpilot, som kan ge en indikation på företagets pålitlighet och kundnöjdhet.
  • Antalet och variationen av recept som ingår, för att säkerställa mångfald i din kost.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du enklare bestämma vilken typ av matkasse som passar bäst för just din situation. På matkassarna.se står vi redo att hjälpa dig att jämföra och hitta de bästa matkasselösningarna för en trevligare och smidigare matlagning i Strandbaden. Välkommen att utforska dina alternativ och börja njuta av mer tid med familjen, mindre stress och goda måltider levererade direkt till din dörr.