Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Töllsjö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Töllsjö

Töllsjö är en charmig liten ort i Sverige, känd för sin vackra natur och lugna livsstil. Här kan invånarna njuta av stillheten och de gröna omgivningarna. För de som bor i Töllsjö och vill förenkla sin vardag genom att få mat direkt levererad till dörren, erbjuder nu matkassarna.se en tjänst som gör det enklare än någonsin. På vår webbplats kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Töllsjö för att hitta en som passar just dina behov. Du får en översikt där du snabbt kan se leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar dig, kan det vara bra att fundera över några punkter. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att välja:

  • Antal personer i hushållet: Det är viktigt att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, så alla blir mätta.
  • Hur många middagar per vecka: Tänk på hur ofta du vill laga mat från din matkasse och välj ett upplägg som matchar detta.
  • Er budget: Matkassar kommer i olika prisklasser så se till att hitta en som går hand i hand med din budget.
  • Leverantörens betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker genom att läsa recensioner, till exempel på Trustpilot.
  • Antal recept och variation: Vissa tycker om att prova nya recept ofta, medan andra föredrar enklare mat. Se till att matkassen matchar din matlagningsstil.

Genom att besöka matkassarna.se har du alla verktyg du behöver för att lätt hitta och beställa en matkasse som passar just ditt liv i Töllsjö. Vi hjälper dig att göra vardagen lite enklare och lite godare!