Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vadstena

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vadstena

Vadstena är en charmig småstad belägen vid Vätterns östra strand i Östergötland. Känd för sin rika historia, inklusive det imponerande Vadstena slott och det anrika Klosterkyrkan, är Vadstena en plats som verkligen kan berika vardagen med sin skönhet och lugna atmosfär. För de som bor här erbjuder den natursköna omgivningen ett perfekt tillfälle för avkopplande promenader efter middagen. Och när det gäller att förenkla vardagen, kan en matkasse med hemleverans vara ett utmärkt alternativ. På matkassarna.se jämför vi leverantörer som levererar matkassar direkt hem till dig i Vadstena, så att du kan spara tid och njuta mer av det lokala kulturarvet.

hitta matkasse i Vadstena

På vår hemsida matkassarna.se är vi stolta över att kunna hjälpa dig att lätt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Vadstena. Vi listar olika leverantörer med relevant information så som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom visar vi pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Oavsett vilken typ av matkasse du letar efter – vare sig det är för specialkost, familjen, singelhushållet eller lyxweekenden – hittar du en leverantör som passar dig hos oss.

Tips innan du beställer din matkasse

Här är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse för att göra ditt val ännu enklare:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur många middagar i veckan som önskas: Bestäm hur ofta du vill laga mat hemma.
  • Er budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så hitta en som passar era ekonomiska förutsättningar.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla in vad andra kunder har sagt om leverantören för att försäkra dig om kvaliteten.
  • Antal recept: Se till att matkassen erbjuder tillräcklig variation för att möta dina önskemål.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig upplevelse när du utforskar och väljer den perfekta matkassen för just dina middagsplaner i vackra Vadstena. Glöm inte att använda vår sajt för att få en överblick och göra ett informerat val. Smaklig måltid!