Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vallåkra

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vallåkra

Vallåkra är en liten, charmig ort i Skåne län som kanske är mest känd för sitt lugna tempo och närheten till naturen. Det är en plats där gemenskapen står stark och livets små glädjeämnen värderas. Just denna känsla av trygghet och hemtrevnad gör att fler och fler upptäcker fördelarna med att få maten direkt hem till dörren. Tack vare hemleverans av matkassar kan invånarna i Vallåkra njuta av goda och varierade måltider utan att lägga tid på att planera och handla. Det är en bekväm lösning som ger mer tid för familjen, fritidsintressen eller bara avkoppling i vardagen.

Att hitta en matkasse i Vallåkra

Här på matkassarna.se finns allt du behöver för att välja rätt matkasse som passar just din livsstil och dina behov. Vi jämför olika leverantörer av matkassar som levererar just till Vallåkra så att du enkelt kan hitta den som bäst motsvarar dina önskemål. Du kan snabbt få en överblick över viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Vidare hittar du information om pris per portion och ifall det finns någon aktuell rabattkod att nyttja. Dessutom får du reda på vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – allt från vegetariska alternativ till familjekassar.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser för.
  • Bestäm vad ni har för budget för matkassen.
  • Kolla företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår för att försäkra om mångfalden i måltiderna.

Genom att ta hänsyn till ovanstående punkter innan du beställer kan du göra ett väl övervägt val som passar perfekt för din familj och din vardag. Välkommen att utforska din nya matkasseupplevelse med oss på matkassarna.se, där vi hjälper dig att förenkla matlagningen och njuta mer av din tid i Vallåkra.