Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vallhamn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vallhamn

Vallhamn, ett idylliskt och naturskönt område som ligger vid den vackra västkusten, erbjuder sina invånare inte bara lugnet från havets brus utan också enkel tillgång till färsk fisk och skaldjur. Trots dess lilla storlek har orten och dess omnejd mycket att erbjuda, som vandringsleder, små lokala butiker och en närhet till naturen som skapar en perfekt miljö för avkoppling. För de boende i Vallhamn som önskar förenkla vardagen ytterligare erbjuds nu en smidig lösning – möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren.

Matkasseleverantörer i Vallhamn

Välkommen till matkassarna.se, där vi gör det enkelt för dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov, direkt till din hemadress i Vallhamn. På vår sida kan du snabbt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till just Vallhamn. Se en överblick av det mest avgörande för ditt val: betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns att tillgå. All denna information hjälper dig att ta ett informerat beslut för en enklare och hälsosammare vardag.

Saker att tänka på innan du beställer

Innan du väljer en matkasse är det viktigt att fundera över några saker för att passa din livsstil bäst. Antalet personer i hushållet avgör storleken på matkassen. Hur många middagar i veckan som ni önskar är också en viktig aspekt – vill du ha mat för alla veckans dagar eller bara några få? Er budget spelar naturligtvis också en stor roll. Det är även klokt att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om deras matkasse och service. Slutligen, titta på antal recept som medfölger och om variationen och typen av mat passar er. Allt detta tillsammans kommer att hjälpa dig att anpassa matkassen till just dina behov och göra dina måltider till något att se fram emot.