Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Vansbro

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Vansbro

Vansbro är en småstad belägen i Dalarnas län, känd för sin natursköna omgivning och Vansbrosimningen, en av de klassiska svenska långdistanssimtävlingarna. Staden präglas av ett lugnt livstempo, och med sin närhet till både skog och vatten är det en plats där mat och natur går hand i hand. För de som bor i Vansbro och vill ha ett enklare och hälsosammare vardagsliv, finns nu tjänsten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Åt att handla och planera måltider sparar tid och ger möjlighet att njuta mer av de vackra omgivningarna.

Finn din perfekta matkasse i Vansbro

Vi på matkassarna.se hjälper dig som bor i Vansbro att hitta matkassar med hemleverans. På vår sida kan du jämföra olika leverantörer av matkassar och hitta den som passar just dig. För varje leverantör har vi sammanställt information om betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka olika typer av matkassar som erbjuds – allt för att din beslutsprocess ska bli så enkel som möjligt.

Att tänka på innan du beställer din matkasse

  • Ta reda på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Titta på företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Se över utbudet av recept för att säkerställa att matkassen innehåller maträtter som faller dig i smaken.

På så vis skapar du en bra överblick och kan välja en matkasse i Vansbro som passar just din vardag. Glöm inte att en matkasse inte bara handlar om bekvämlighet, utan även kan vara ett steg mot en hälsosammare livsstil och en chans att upptäcka nya favoritrecept. Välkommen att utforska och hitta din matkasse hos oss på matkassarna.se!