Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Abbekås

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Abbekås

Abbekås är en charmig liten kustby i Skåne som ligger nära havet och erbjuder idylliska scenerier. Det är en plats där tradition möter nytänkande, och där det lokala gastro-utbudet återspeglar både historik och nutid. För de som bor i Abbekås är möjligheten att få en matkasse med hemleverans ett enkelt sätt att kombinera en aktiv livsstil med god och näringsriktig mat. På matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar som kan leverera rätt till dörren i Abbekås och gör det enkelt för dig att välja en tjänst som passar just ditt behov.

Vad vi erbjuder

På matkassarna.se förstår vi att varje familj har unika behov och önskemål. Vi har därför sammanställt en lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i Abbekås. På vår sida kan du enkelt se viktig information om varje leverantör, som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du hittar även pris per portion och kan ta del av aktuella rabattkoder. Vi listar typerna av matkassar som är tillgängliga: om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket, kan du hitta det här.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.

  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.

  • Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.

  • Kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

  • Se över antalet recept som ingår och varierar så att du får en matkasse som matchar din matlagningsnivå och intresse.

Att välja rätt matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, det är även ett sätt att inspirera till nya matupplevelser och sunda vanor. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot enklare och godare middagar i Abbekås redan idag!