Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Abbekås

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Abbekås

Abbekås är en charmig liten kustby i Skåne som ligger nära havet och erbjuder idylliska scenerier. Det är en plats där tradition möter nytänkande, och där det lokala gastro-utbudet återspeglar både historik och nutid. För de som bor i Abbekås är möjligheten att få en matkasse med hemleverans ett enkelt sätt att kombinera en aktiv livsstil med god och näringsriktig mat. På matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar som kan leverera rätt till dörren i Abbekås och gör det enkelt för dig att välja en tjänst som passar just ditt behov.

Vad vi erbjuder

På matkassarna.se förstår vi att varje familj har unika behov och önskemål. Vi har därför sammanställt en lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i Abbekås. På vår sida kan du enkelt se viktig information om varje leverantör, som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du hittar även pris per portion och kan ta del av aktuella rabattkoder. Vi listar typerna av matkassar som är tillgängliga: om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket, kan du hitta det här.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.

  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.

  • Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.

  • Kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

  • Se över antalet recept som ingår och varierar så att du får en matkasse som matchar din matlagningsnivå och intresse.

Att välja rätt matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, det är även ett sätt att inspirera till nya matupplevelser och sunda vanor. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot enklare och godare middagar i Abbekås redan idag!