Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Abbekås

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Abbekås

Abbekås är en charmig liten kustby i Skåne som ligger nära havet och erbjuder idylliska scenerier. Det är en plats där tradition möter nytänkande, och där det lokala gastro-utbudet återspeglar både historik och nutid. För de som bor i Abbekås är möjligheten att få en matkasse med hemleverans ett enkelt sätt att kombinera en aktiv livsstil med god och näringsriktig mat. På matkassarna.se jämför vi leverantörer av matkassar som kan leverera rätt till dörren i Abbekås och gör det enkelt för dig att välja en tjänst som passar just ditt behov.

Vad vi erbjuder

På matkassarna.se förstår vi att varje familj har unika behov och önskemål. Vi har därför sammanställt en lista över matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i Abbekås. På vår sida kan du enkelt se viktig information om varje leverantör, som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du hittar även pris per portion och kan ta del av aktuella rabattkoder. Vi listar typerna av matkassar som är tillgängliga: om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för den som tränar mycket, kan du hitta det här.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.

  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.

  • Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer.

  • Kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

  • Se över antalet recept som ingår och varierar så att du får en matkasse som matchar din matlagningsnivå och intresse.

Att välja rätt matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, det är även ett sätt att inspirera till nya matupplevelser och sunda vanor. Besök oss på matkassarna.se och ta första steget mot enklare och godare middagar i Abbekås redan idag!