Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Adelsö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Adelsö

Adelsö är en vacker ö som ligger i Mälaren, nära Stockholm. På denna historiska plats kan besökare njuta av otroliga naturupplevelser, fascinerande vikingahistoria och kungliga gravhögar. Även om ön är ca 26 kvadratkilometer, är den full av liv och kulturell rikedom. För de som bor här, erbjuder Adelsö en lugn och avkopplande miljö, men med fördelen av närhet till storstadens service. Just nu är det enkelt för Adelsö-bor att förenkla sin vardag genom att beställa matkassar med hemleverans. Det är en tjänst som blir allt mer populär och matkassarna.se hjälper dig att jämföra de bästa alternativen för dig och din familj.

Finn din perfekta matkasse

Matkassarna.se är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Vi hjälper dig att hitta företag som levererar till Adelsö och ger dig möjligheten att jämföra dem utifrån vad som är viktigt för dig. På vår hemsida kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds. Vi ställer allt detta till ditt förfogande så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Ställ upp en budget för din matkasse för att hitta alternativ som passar din ekonomi.
  • Kolla upp vilket betyg företaget har på sidor som Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Fundera på hur många olika recept du vill prova på varje vecka.

Genom att beakta dessa tips kan du göra ett väl övervägt val som passar just dina önskemål och krav. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra vardagen både enklare och godare!