Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Agnesberg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Agnesberg

Agnesberg är en trevlig ort belägen nära Göteborg som kombinerar det bästa av naturen och närhet till stadens faciliteter. Med sina lugna bostadsområden, gröna parker och lokala affärer, erbjuder Agnesberg en hemtrevlig atmosfär perfekt för familjer och de som söker ett lite lugnare liv. Men även här i Agnesberg, trots dess idyll, kan det vara en utmaning att hinna med vardagens bestyr såsom att handla och laga mat. Därför är det praktiskt med en matkasse som levereras direkt till hemmet, vilket ger mer tid för avkoppling och att njuta av livet i denna charmiga ort.

Hitta matkasse med hemleverans i Agnesberg

Om du bor i Agnesberg och letar efter en enkel lösning för att planera och förbereda dina måltider, då är matkassar ett perfekt alternativ! På matkassarna.se har vi gjort det enkelt för dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i just Agnesberg. På vår sida kan du enkelt få en översikt över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ och pris per portion. Du kan också se eventuella aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som erbjuds, vare sig det handlar om vegetariska måltider, barnvänliga recept eller gourmetkassar.

Saker att tänka på innan du beställer

Innan du väljer att beställa en matkasse är det några saker du bör tänka över för att hitta den bästa lösningen för just ditt hushåll.

  • Antalet personer: Hur stor är din familj eller hur många personer ska maten räcka till?
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill du ha mat från matkassen? Vill du ha middagar för hela veckan eller bara vissa dagar?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på din matkasse varje vecka eller månad?
  • Företagsbetyg: Vad säger tidigare och nuvarande kunder om tjänsten? Kolla in betygen på Trustpilot för att få en indikation.
  • Antal recept: Önskar du varierade recept vecka efter vecka, eller föredrar du att hålla dig till ett mindre antal favoriter?

Ta dig en titt ovanför för att börja jämföra de leverantörer som kan bidra till goda och hälsosamma måltider för just dig och ditt hushåll – direkt levererade till dörren!