Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Åhus

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Åhus

Åhus är en pittoresk liten stad i Skåne län, känd för sina vackra sandstränder och historiska landmärken som den gamla kyrkan och det medeltida Åhus Slott. Staden är en del av Kristianstads kommun och har runt 10 000 invånare. Att leva i Åhus innebär att njuta av lugnet och den vackra naturen. För den som letar efter en enkel och bekväm lösning för middagarna är en matkasse med hemleverans ett perfekt alternativ. Detta passar väl in i den avkopplande livsstilen som Åhus erbjuder.

Välja matkasse i Åhus

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den rätta matkassen direkt till ditt hem i Åhus. Här kan du smidigt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i området. Upptäck ett brett utbud av matkassar, från ekologiska till snabblagade alternativ, för att passa alla sorters smaker och behov. På vår sida får du en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att tänka på innan du väljer vilken matkasse som passar för dig och din familj:

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar i veckan ni behöver i matkassen.
  • Ställ upp en budget för att veta vilken prisklass som fungerar för er.
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att säkerställa kvaliteten.
  • Se över antalet olika recept som ingår för att garantera variation i er måltidsplanering.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig med att hitta en matkasse som förenklar din vardag och som ger dig mer tid att uppskatta allt det vackra Åhus har att erbjuda. Starta din sökning hos oss redan idag och ta ett steg mot enkel och härlig matlagning varje dag!