Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Åhus

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Åhus

Åhus är en pittoresk liten stad i Skåne län, känd för sina vackra sandstränder och historiska landmärken som den gamla kyrkan och det medeltida Åhus Slott. Staden är en del av Kristianstads kommun och har runt 10 000 invånare. Att leva i Åhus innebär att njuta av lugnet och den vackra naturen. För den som letar efter en enkel och bekväm lösning för middagarna är en matkasse med hemleverans ett perfekt alternativ. Detta passar väl in i den avkopplande livsstilen som Åhus erbjuder.

Välja matkasse i Åhus

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den rätta matkassen direkt till ditt hem i Åhus. Här kan du smidigt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i området. Upptäck ett brett utbud av matkassar, från ekologiska till snabblagade alternativ, för att passa alla sorters smaker och behov. På vår sida får du en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Att tänka på innan du väljer vilken matkasse som passar för dig och din familj:

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar i veckan ni behöver i matkassen.
  • Ställ upp en budget för att veta vilken prisklass som fungerar för er.
  • Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att säkerställa kvaliteten.
  • Se över antalet olika recept som ingår för att garantera variation i er måltidsplanering.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig med att hitta en matkasse som förenklar din vardag och som ger dig mer tid att uppskatta allt det vackra Åhus har att erbjuda. Starta din sökning hos oss redan idag och ta ett steg mot enkel och härlig matlagning varje dag!