Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Åkersberga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Åkersberga

Åkersberga, en charmig ort nära vatten och natur, ligger i Österåkers kommun i Stockholms skärgård. Här lever invånarna ett lugnt liv men kan ändå snabbt nå storstadens puls genom goda kommunikationer. Att hitta en matkasse med hemleverans i Åkersberga är enkelt och smidigt. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Åkersberga. Hos oss kan du snabbt få en bra överblick över vad varje leverantör erbjuder, som hur bra de är enligt betyg, vilket utbud de har, deras priser, hur de levererar, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod just nu. Vi listar också vilka slags matkassar du kan välja mellan, så att du ska kunna hitta något som passar just dina matvanor och smak.

hitta din perfekta matkasse

Innan du beställer din matkasse, fundera över några saker för att göra ditt val enklare. Hur stor är din familj, eller hur många personer ska maten räcka till? Är det middagar för hela veckan eller bara några specifika dagar? Vad är din budget? Och har du kollat leverantörens betyg på Trustpilot? Antal recept och typen av mat kan också vara viktiga att tänka på, oavsett om du föredrar klassisk husmanskost eller vill testa nya, spännande rätter. Våra tips hjälper dig att hitta en matkasse som gör din vardag enklare och din middag godare. På matkassarna.se är det enkelt att jämföra och välja rätt. Låt oss hjälpa dig att ta middagen till nästa nivå – en bekymmersfri upplevelse med smak av Åkersberga.