Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Åkersberga

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Åkersberga

Åkersberga, en charmig ort nära vatten och natur, ligger i Österåkers kommun i Stockholms skärgård. Här lever invånarna ett lugnt liv men kan ändå snabbt nå storstadens puls genom goda kommunikationer. Att hitta en matkasse med hemleverans i Åkersberga är enkelt och smidigt. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Åkersberga. Hos oss kan du snabbt få en bra överblick över vad varje leverantör erbjuder, som hur bra de är enligt betyg, vilket utbud de har, deras priser, hur de levererar, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod just nu. Vi listar också vilka slags matkassar du kan välja mellan, så att du ska kunna hitta något som passar just dina matvanor och smak.

hitta din perfekta matkasse

Innan du beställer din matkasse, fundera över några saker för att göra ditt val enklare. Hur stor är din familj, eller hur många personer ska maten räcka till? Är det middagar för hela veckan eller bara några specifika dagar? Vad är din budget? Och har du kollat leverantörens betyg på Trustpilot? Antal recept och typen av mat kan också vara viktiga att tänka på, oavsett om du föredrar klassisk husmanskost eller vill testa nya, spännande rätter. Våra tips hjälper dig att hitta en matkasse som gör din vardag enklare och din middag godare. På matkassarna.se är det enkelt att jämföra och välja rätt. Låt oss hjälpa dig att ta middagen till nästa nivå – en bekymmersfri upplevelse med smak av Åkersberga.