Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Ale

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Ale

Ale är en vacker kommun som ligger i Västra Götalands län, i närheten av Göteborg. Här bor man nära naturen med massor av fina sjöar och gröna skogar, men samtidigt inte långt ifrån större städer och deras utbud. Att leva i Ale innebär att man får det bästa av två världar, där man kan njuta av lugnet på landet och likväl ta del av stadens puls. För många familjer och personer i Ale är det viktigt att ha tillgång till god och nyttig mat utan att behöva åka långt för att handla. Därför är matkassar med hemleverans ett smidigt alternativ som blir allt populärare.

Matkasseleverantörer i Ale

Välkommen till matkassarna.se! Vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen som levereras direkt till ditt hem i Ale. På vår webbplats kan du snabbt och enkelt jämföra olika matkasseleverantörers betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Det är ett bekvämt sätt att undersöka vilken matkasse som passar just dina behov och din livsstil.

Tips innan du beställer matkasse

 • Antalet personer: Se till att matkassen du väljer passar antalet personer i ditt hushåll.
 • Hur många middagar i veckan: Fundera över hur många måltider du vill att din matkasse ska innehålla.
 • Er budget: Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
 • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla vad andra kunder tycker för att få en indikation på kvalitet och service.
 • Antal recept: Avgör hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Att välja en matkasse är inte bara bekvämt, det kan också vara ett kul sätt att upptäcka nya recept och råvaror. Ta dig tiden att jämföra de olika alternativen och tänk på vad som är viktigast för dig. På matkassarna.se finns alla verktyg du behöver för att göra ett klokt val. Lycka till!