Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Alingsås

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Alingsås

Alingsås, känd som ”Kaféstaden”, är en charmig plats mitt i Västra Götaland län. Med sina mysiga kullerstensgator och många kaféer är Alingsås den perfekta platsen för att njuta av goda smaker och trevliga stunder. Staden är även känd för sitt rika kulturliv och varje år arrangeras det populära evenemanget ”Ljus i Alingsås” som lockar besökare från när och fjärran. För dig som bor här och är intresserad av att förenkla vardagen finns det nu fina möjligheter att beställa hem matkassar med leverans direkt till dörren.

Matkasse hemleverans i Alingsås

matkassarna.se har vi samlat de bästa leverantörerna av matkassar som levererar till Alingsås. Du kan snabbt och enkelt jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi presenterar väsentlig information som ger dig en tydlig överblick: betyg från andra kunder, utbud av olika maträtter, aktuella priser, leveransdetaljer, pris per portion och till och med aktuella rabattkoder! Du får också veta vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du letar efter vegetariska alternativ, lågkalorimat eller familjevänliga recept.

Tips inför din beställning

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse för att hålla koll på kostnaderna.
  • Kolla vad andra kunder tycker och läs betyg på sidor som Trustpilot.
  • Se över utbudet av recept och välj en kasse som passar din smak och dina matlagningskunskaper.