Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Allerum

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Allerum

Allerum är en charmig ort i Skåne län, känd för sin ost, idylliska natur, och småskaliga matproduktion. Denna lugna by erbjuder en semester från storstadens tempo och är därför perfekt för de som uppskattar en mer avslappnad livsstil och närproducerad mat. Som invånare i Allerum har man också privilegiet att få matkassar levererade direkt till dörren, vilket innebär enklare vardag och mer tid att njuta av det lokala landskapet. Matkassarna.se är en tjänst som vänder sig till dig som bor i Allerum och som söker enkelhet och kvalitet i din matlagning.

Upptäck hemleverans av matkassar i Allerum

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Allerum. Du får en snabb överblick av betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Det är också enkelt att se pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att utnyttja. Vi har listat olika typer av matkassar, såsom vegetariska, veganska, familjevänliga och kassar som passar dig som tränar mycket. Allt för att du ska hitta den som passar dig och din families behov bäst.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar ni behöver i veckan.
  • Budget: Jämför priserna för att hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  • Trustpilot omdöme: Läs recensioner om företaget för att känna dig trygg med ditt val.
  • Receptvariation: Se över antalet och typen av recept för att säkra att variationen passar din smak.

Välkommen till matkassarna.se för att på ett enkelt och överskådligt sätt hitta den bästa matkassen för just dig i Allerum. Börja din resa mot enklare och godare matlagning redan idag!