Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Älmestad

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Älmestad

Älmestad är en charmig plats som bjuder på naturskön omgivning och ett lugnt tempo. För de som bor i Älmestad och vill addera bekvämlighet till sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Att handla lokalt är fortfarande ett utmärkt sätt att stödja gemenskapen, men ibland kan det vara skönt att få middagsinspirationen och ingredienserna direkt hem utan att behöva besöka butiken. För den som bor i detta mysiga område och söker en enkel lösning för veckans middagar är hemleverans av matkassar ett perfekt alternativ.

Matkassar direkt till ditt hem i Älmestad

På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Älmestad att hitta en matkasse som passar just ditt behov. Vi jämför olika leverantörer och du kan enkelt få en överblick på betyg, utbud, priser och leveransalternativ för ditt område. Dessutom kan du se pris per portion och använda eventuella rabattkoder som är aktuella för att spara pengar på ditt köp. Vare sig du är ute efter en vegetarisk matkasse, behöver större portioner för hela familjen eller vill lyxa till det med gourmetalternativ finns det något för dig.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du väljer att beställa en matkasse till Älmestad är det några saker som kan vara bra att fundera över för att göra det bästa valet för dig och ditt hushåll:

  • Antal personer: Se till att matkassen matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du önskar ha inkluderat i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk igenom hur mycket du vill spendera på din matkasse.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Receptvarianter: Fundera på om du vill ha en matkasse med varierade recept eller en mer fokuserad typ av matlagning.

Med dessa tips i åtanke och den information som matkassarna.se tillhandahåller kommer du att kunna hitta en matkasse som både förenklar vardagsmatlagningen och smakar utmärkt. Besök oss för att jämföra och hitta en matkasse som passar just din livsstil i Älmestad.