Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Älmhult

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Älmhult

Älmhult, en småstad i hjärtat av Småland, är känt som födelseplatsen för det globala möbelvaruhuset IKEA. Omgiven av en lantlig charm och skogar som bjuder in till naturupplevelser, lever invånarna i en harmonisk blandning av tradition och innovation. För de som lever i Älmhult och söker ett enklare och mer bekvämt sätt att hantera sina måltider, erbjuder matkassar med hemleverans en perfekt lösning. Levnadssättet i Älmhults lugna miljö passar utmärkt för den som vill ha mer tid över till familj och fritidsintressen genom att minska tiden man spenderar på matinköp och planering av måltider.

Finn din perfekta matkasse i Älmhult

matkassarna.se förstår vi att din tid är värdefull. Vi hjälper dig att jämföra alla leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans till Älmhult, för att du smidigt ska hitta ett alternativ som passar just dig och din familj. Här kan du enkelt få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuell rabattkod, och de olika typer av matkassar som leverantören erbjuder. Allt för att göra ditt val så enkelt och informerat som möjligt.

Saker att tänka på innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, tänk på följande:

  • Hur många personer är ni i hushållet som matkassen ska räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill ni ha maten planerad och inköpt för?
  • Vad är er budget för matvaror varje vecka?
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot, så att du kan se vad andra kunder tycker om servicen.
  • Variationen av recept – är ni ute efter nya spännande rätter eller föredrar ni klassiska favoriter?

Att ta dessa punkter i beaktande hjälper dig att anpassa tjänsten så att den passar just ditt hushålls behov och önskemål. Genom att använda vår hemsida gör du valet av matkasse både enklare och mer passande för din livsstil. Välkommen till matkassarna.se!