Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Almunge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Almunge

Almunge är en charmig liten ort belägen i landskapet Uppland, inte långt från Uppsala. Med sina natursköna omgivningar och lugna atmosfär, erbjuder Almunge en härlig lantlig miljö för dess invånare. Trots dess storlek finns här förvånande goda möjligheter till service, som exempelvis närheten till matbutiker och skolor. För de som är intresserade av att förenkla vardagen ytterligare finns nu alternativet att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren – även i Almunge. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Sverige och hjälper dig att hitta den som passar bäst för just dig i Almunge.

Hitta din matkasse i Almunge

Vi på matkassarna.se förstår att det ska vara enkelt och bekvämt att välja matkasse. Därför har vi samlat information om olika leverantörer så att du enkelt kan jämföra vad de erbjuder. I listan ovan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Du hittar även vilka typer av kassar som finns tillgängliga, vare sig det handlar om veganska alternativ, familjekassar eller något för dig som älskar att testa nya, spännande recept.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många kvällar du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Se till att matkassen passar din ekonomi. Jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Betyg: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på till exempel Trustpilot.
  • Receptvariation: Kontrollera hur många olika recept som ingår för att få variation i din matlagning.

Att beställa en matkasse är ett utmärkt sätt att både spara tid och få inspiration till nya maträtter. På matkassarna.se är det enkelt att få en översikt och välja en tjänst som passar just dina behov. Prova redan idag och upplev hur bekvämt det kan vara med maten levererad ända fram till din dörr i Almunge!