Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Almunge

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Almunge

Almunge är en charmig liten ort belägen i landskapet Uppland, inte långt från Uppsala. Med sina natursköna omgivningar och lugna atmosfär, erbjuder Almunge en härlig lantlig miljö för dess invånare. Trots dess storlek finns här förvånande goda möjligheter till service, som exempelvis närheten till matbutiker och skolor. För de som är intresserade av att förenkla vardagen ytterligare finns nu alternativet att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren – även i Almunge. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Sverige och hjälper dig att hitta den som passar bäst för just dig i Almunge.

Hitta din matkasse i Almunge

Vi på matkassarna.se förstår att det ska vara enkelt och bekvämt att välja matkasse. Därför har vi samlat information om olika leverantörer så att du enkelt kan jämföra vad de erbjuder. I listan ovan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Du hittar även vilka typer av kassar som finns tillgängliga, vare sig det handlar om veganska alternativ, familjekassar eller något för dig som älskar att testa nya, spännande recept.

Tips innan du beställer

 • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Fundera över hur många kvällar du vill att matkassen ska täcka.
 • Budget: Se till att matkassen passar din ekonomi. Jämför priser mellan olika leverantörer.
 • Betyg: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på till exempel Trustpilot.
 • Receptvariation: Kontrollera hur många olika recept som ingår för att få variation i din matlagning.

Att beställa en matkasse är ett utmärkt sätt att både spara tid och få inspiration till nya maträtter. På matkassarna.se är det enkelt att få en översikt och välja en tjänst som passar just dina behov. Prova redan idag och upplev hur bekvämt det kan vara med maten levererad ända fram till din dörr i Almunge!