Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Almunge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Almunge

Almunge är en charmig liten ort belägen i landskapet Uppland, inte långt från Uppsala. Med sina natursköna omgivningar och lugna atmosfär, erbjuder Almunge en härlig lantlig miljö för dess invånare. Trots dess storlek finns här förvånande goda möjligheter till service, som exempelvis närheten till matbutiker och skolor. För de som är intresserade av att förenkla vardagen ytterligare finns nu alternativet att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren – även i Almunge. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som erbjuder denna tjänst i Sverige och hjälper dig att hitta den som passar bäst för just dig i Almunge.

Hitta din matkasse i Almunge

Vi på matkassarna.se förstår att det ska vara enkelt och bekvämt att välja matkasse. Därför har vi samlat information om olika leverantörer så att du enkelt kan jämföra vad de erbjuder. I listan ovan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Du hittar även vilka typer av kassar som finns tillgängliga, vare sig det handlar om veganska alternativ, familjekassar eller något för dig som älskar att testa nya, spännande recept.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många kvällar du vill att matkassen ska täcka.
  • Budget: Se till att matkassen passar din ekonomi. Jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Betyg: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på till exempel Trustpilot.
  • Receptvariation: Kontrollera hur många olika recept som ingår för att få variation i din matlagning.

Att beställa en matkasse är ett utmärkt sätt att både spara tid och få inspiration till nya maträtter. På matkassarna.se är det enkelt att få en översikt och välja en tjänst som passar just dina behov. Prova redan idag och upplev hur bekvämt det kan vara med maten levererad ända fram till din dörr i Almunge!