Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Alnarp

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Alnarp

Alnarp är en charmig småstad i Skåne, känd för sitt lantbruksuniversitet och sin vackra slottspark som är en fröjd för både ögon och själ. Omringad av frodiga fält och hemtrevliga bostadsområden, erbjuder Alnarp sina invånare en lugn och trivsam atmosfär. För den som bor här och är intresserad av att förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en rad olika leverantörer som erbjuder smidiga och näringsrika matkassar till Alnarp. Med hjälp av vår användarvänliga tjänst kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Vi listar även detaljer såsom pris per portion och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga från varje leverantör.

Att tänka på när du väljer matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det några saker som kan vara bra att fundera över. Här är några tips för att hjälpa dig att göra ett välövervägt val:

 • Bestäm hur många i hushållet matkassen ska räcka till.
 • Tänk på hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
 • Sätt en budget för vad du kan tänka dig att lägga på din matkasse.
 • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Fundera över antalet recept du vill ska ingå i din matkasse och vilken variation du önskar.

Matkassarna.se är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Så oavsett om du är student, småbarnsförälder eller bara på jakt efter nya matupplevelser, ta en titt i vår lista och hitta den matkasse som passar dina behov i Alnarp. Kom ihåg att alla har olika preferenser, så använd våra verktyg för att jämföra och hitta den bästa matchningen för just din livsstil.