Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Alnarp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Alnarp

Alnarp är en charmig småstad i Skåne, känd för sitt lantbruksuniversitet och sin vackra slottspark som är en fröjd för både ögon och själ. Omringad av frodiga fält och hemtrevliga bostadsområden, erbjuder Alnarp sina invånare en lugn och trivsam atmosfär. För den som bor här och är intresserad av att förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en rad olika leverantörer som erbjuder smidiga och näringsrika matkassar till Alnarp. Med hjälp av vår användarvänliga tjänst kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser och aktuella rabattkoder för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Vi listar även detaljer såsom pris per portion och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga från varje leverantör.

Att tänka på när du väljer matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det några saker som kan vara bra att fundera över. Här är några tips för att hjälpa dig att göra ett välövervägt val:

  • Bestäm hur många i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Tänk på hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Sätt en budget för vad du kan tänka dig att lägga på din matkasse.
  • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet recept du vill ska ingå i din matkasse och vilken variation du önskar.

Matkassarna.se är din guide i djungeln av matkasseleverantörer. Så oavsett om du är student, småbarnsförälder eller bara på jakt efter nya matupplevelser, ta en titt i vår lista och hitta den matkasse som passar dina behov i Alnarp. Kom ihåg att alla har olika preferenser, så använd våra verktyg för att jämföra och hitta den bästa matchningen för just din livsstil.