Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Älta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Älta

Älta är en charmig ort belägen i Nacka kommun, inte långt från Stockholm. Här finns en vacker natur med skogar och sjöar som inbjuder till friluftsliv och avkoppling. Samtidigt är det en levande del av storstadsområdet med goda kommunikationer och nära till storstadens puls. För dem som bor i Älta och vill förenkla sin vardag finns det goda möjligheter att beställa matkassar med hemleverans. Oavsett om du är intresserad av hälsosam kost, vill ha varierande och spännande recept eller söker bekvämligheten med att slippa veckohandeln, så kan du hitta en tjänst som passar dina behov.

Matkassar i Älta

matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som finns på den svenska marknaden och du kan enkelt hitta de som levererar direkt till ditt hem i Älta. På vår sajt får du en snabb översikt över viktig information såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar även aktuella rabattkoder, priset per portion och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, för att göra det enklare för dig att välja rätt tjänst.

Några tips innan du beställer

Du gör ett bra val när du tänker på dessa punkter innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till
  • Hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla
  • Er budget och hur mycket ni är beredda att spendera
  • Företagets betyg på webbplatser som Trustpilot, vilket ger en indikation på kundnöjdhet
  • Antalet och variationen av recept som matkassen inkluderar

Med dessa punkter i åtanke blir det lättare att välja en matkasse som passar just ditt hushålls behov och livsstil. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra din vardag både godare och enklare!