Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Älta

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Älta

Älta är en charmig ort belägen i Nacka kommun, inte långt från Stockholm. Här finns en vacker natur med skogar och sjöar som inbjuder till friluftsliv och avkoppling. Samtidigt är det en levande del av storstadsområdet med goda kommunikationer och nära till storstadens puls. För dem som bor i Älta och vill förenkla sin vardag finns det goda möjligheter att beställa matkassar med hemleverans. Oavsett om du är intresserad av hälsosam kost, vill ha varierande och spännande recept eller söker bekvämligheten med att slippa veckohandeln, så kan du hitta en tjänst som passar dina behov.

Matkassar i Älta

matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som finns på den svenska marknaden och du kan enkelt hitta de som levererar direkt till ditt hem i Älta. På vår sajt får du en snabb översikt över viktig information såsom betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar även aktuella rabattkoder, priset per portion och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, för att göra det enklare för dig att välja rätt tjänst.

Några tips innan du beställer

Du gör ett bra val när du tänker på dessa punkter innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till
  • Hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla
  • Er budget och hur mycket ni är beredda att spendera
  • Företagets betyg på webbplatser som Trustpilot, vilket ger en indikation på kundnöjdhet
  • Antalet och variationen av recept som matkassen inkluderar

Med dessa punkter i åtanke blir det lättare att välja en matkasse som passar just ditt hushålls behov och livsstil. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra din vardag både godare och enklare!