Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Älvängen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Älvängen

Älvängen, en mysig tätort i Ale kommun i Västra Götalands län, är känd för sin vackra natur och närhet till Göta älv. Här kan invånarna njuta av en lugn livsstil, samtidigt som de får tillgång till bra service och bekvämligheter. För de som lever ett aktivt liv eller har fullspäckade dagar är matkassar med hemleverans en perfekt lösning. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du enkelt hitta och jämföra olika matkassealternativ som levereras direkt till din dörr i Älvängen.

letar du efter matkasse med hemleverans i Älvängen?

På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt liv enklare genom att hjälpa dig hitta den matkasseleverantör som passar just dina behov. Oavsett om du är ute efter speciella ingredienser eller bara vill spara tid så har vi något för dig. Bläddra i listan ovan för att se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder.

tips innan du beställer

  • Fundera på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser och recept för.
  • Stäm av budgeten och se vilket alternativ som passar ekonomiskt.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se tidigare kunders erfarenheter.
  • Överväg antalet recept du vill ha i din matkasse. Vill du ha ny inspiration varje vecka eller föredrar du klassiska favoriter?