Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Alvesta

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Alvesta

Alvesta är en charmig småländsk tätort där samhället präglas av närheten till naturen och ett lugnt livstempo. Med sina vackra omgivningar och trivsamma stadskärna erbjuder Alvesta invånarna en härlig livsmiljö. Det är också en plats där det moderna stadslivet möter det enklare landsbygdslivet. För de som bor i Alvesta och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett bekvämt sätt att få fräscha råvaror och spännande recept levererade direkt till dörren, vilket sparar både tid och energi.

Finn din perfekta matkasse i Alvesta

Välkommen till matkassarna.se där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Alvesta. Här hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och ditt hushåll. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick över leverantörers betyg, deras utbud, prisuppgifter, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika sorters matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse är det några saker du bör tänka på för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt:

 • Antal personer i hushållet: Välj en matkasse som passar antalet personer som ska äta.
 • Hur många middagar i veckan du vill ha. Det finns kassar för alla behov, från några få middagar till hela veckans middagar.
 • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så fundera på vad som passar din ekonomi.
 • Omdömen om leverantören kan vara viktigt. Kolla exempelvis företagets betyg på Trustpilot.
 • Antalet recept per vecka och variationen av maträtter. Det är viktigt att du känner att maten ger en variation och att recepten är lockande.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det enkelt att äta gott och varierat, samtidigt som du sparar tid i din vardag. Titta igenom listan ovan och börja din resa mot enklare matlagning idag!