Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Alvhem

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Alvhem

Alvhem är en idyllisk liten ort belägen i den vackra västsvenska naturen. Trots att det är en mindre plats, finns det en stark gemenskap och en kärlek till lokala produkter och matkultur. Med sina mysiga hus och nära tillgång till både skog och mark, är det en utmärkt plats för de som uppskattar det lugna livet men ändå vill ha bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor i Alvhem och är intresserad av att få maten direkt till din dörr, finns nu flera alternativ att välja mellan. Hos oss på matkassarna.se kan du hitta en samling av leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till just Alvhem.

Hitta din perfekta matkasse i Alvhem

På vår webbsida, matkassarna.se, gör vi det enkelt för dig att välja rätt matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer av matkassar och presenterar viktig information som kan hjälpa dig att göra ett välgrundat beslut. Ovanför denna text finns en lista där du kan få en översikt över de olika leverantörerna, varje tjänsts betyg, utbudet av matkassar, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

 • Överväg antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
 • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
 • Se över er budget och jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar.
 • Granska leverantörens betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
 • Fundera på antalet recept och typen av mat du vill laga från vecka till vecka.

Om du tänker på dessa tips kommer du att ha en bättre chans att hitta den matkasse som passar bäst för just din situation. Vi på matkassarna.se är här för att göra din sökning både enklare och roligare. Välkommen att utforska vårt utbud för att hitta den matkasse som kan berika ditt kök i Alvhem!