Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Älvkarleby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Älvkarleby

Älvkarleby är en charmig ort belägen vid Dalälvens mynning i Gävleborgs län, där natur och matkultur går hand i hand. Tack vare den natursköna miljön med forsar och skogar, är Älvkarleby ett populärt utflyktsmål för såväl lokalbefolkningen som turister. Att leva eller besöka Älvkarleby ger många tillfällen att njuta av friluftslivet, men för vardagliga bekvämligheter såsom matinköp, erbjuder nu också hemleverans av matkassar en alltmer populär lösning. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Älvkarleby att hitta en matkasseleverantör som levererar rätt till din dörr. Vi ger dig en enkel överblick av de tillgängliga alternativen med viktig information såsom betyg, sortiment, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av matkassar du kan välja mellan.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beslutar dig för en matkasse är det bra att fundera på några saker. För det första, tänk på hur många personer matkassen ska räcka till. Det är även viktigt att överväga hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla. Din budget spelar också stor roll i valet av matkasse. Glöm inte att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, detta kan ge dig en indikation på servicenivån och kundnöjdheten. Slutligen, se till att leverantören kan erbjuda det antal recept som passar din familj bäst.

Upptäck leverantörer i Älvkarleby

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörers erbjudanden. Se till att utnyttja funktionen att sortera efter dina preferenser för att snabbt hitta en matkasse som passar just din livsstil och dina matvanor. Oavsett om du söker efter traditionella matkassar, vegetariska alternativ eller kanske speciella kosthållningar, kan du finna en leverantör som möter dina behov och levererar direkt till ditt hem i Älvkarleby. Välkommen att utforska dina alternativ och förenkla din matvardag!