Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Älvsbyn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Älvsbyn

Älvsbyn, känd som Norrbottens pärla, ligger vackert vid Piteälvens strand. I denna lugna och natursköna kommun har invånarna närhet till både strömmande vatten och grönskande skogar. Älvsbyn är perfekt för dig som tycker om friluftsliv och vill ha tillgång till goda lokala matvaror. För de dagar då tiden inte räcker till eller inspirationen tryter kan en matkasse med hemleverans vara en utmärkt lösning. Nu är det enkelt att hitta en matkasse i Älvsbyn som passar just dina behov och låter dig fortsätta njuta av det norrländska lugnet.

Matkasseleverantörer i Älvsbyn

Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra och hitta matkasseleverantörer som levererar rätt till din dörr i Älvsbyn. Hos oss kan du snabbt få en överblick över de viktigaste aspekterna såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse till ditt hem i Älvsbyn kan det vara bra att fundera på några saker. Här är några tips:

  • Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse, så att du vet vad du kan lägga varje vecka.
  • Titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se antalet recept som ingår och om måltiderna passar era smaklökar och matvanor.
  • Att välja rätt matkasse ska vara enkelt och roligt. På matkassarna.se hittar du det bästa utbudet för Älvsbyn, med något för alla smaker. Besök oss och ta första steget mot bekvämare måltider!