Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Älvsjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Älvsjö

Älvsjö är en trivsam stadsdel i södra Stockholm där familjer, studenter och yrkesverksamma delar på en levande atmosfär. Med sitt gröna landskap och mysiga bostadsområden är Älvsjö den perfekta platsen för den som önskar ett lugnt boende nära stadens puls. Här finner man Älvsjöskogen och Långsjön, vilket erbjuder vackra promenadvägar och utomhusaktiviteter året om. Samtidigt är Älvsjö en knutpunkt för kommunikationer, där pendeltåg gör det enkelt att snabbt nå centrala Stockholm. För den matintresserade finns nu också möjlighet att enkelt få hemleverans av matkassar, vilket erbjuder en praktisk lösning för den stressade vardagen.

Finn din matkasse med hemleverans i Älvsjö

Här på matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för dig som bor i Älvsjö. Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt i det stora utbudet, så vi har samlat en lista där du kan jämföra olika matkasseleverantörers betyg, utbud av kassar, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du enkelt kika på pris per portion och se om det finns några aktuella rabattkoder att använda. Vare sig du söker efter vegetariska, ekologiska eller traditionella matkassar, så hittar du det här hos oss.

Tips att tänka på innan du beställer

Planera för alla – Tänk på hur många ni är som ska äta. Storleken på matkassen bör matcha antalet personer i hushållet.

Antal middagar – Fundera på hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Det finns alternativ för allt från några få dagar till hela veckan.

Lägg en budget – Bestäm hur mycket pengar du vill lägga på din matkasse varje vecka eller månad, så att det passar din ekonomi.

Läs recensionerna – Kolla in företagets betyg på Trustpilot. Det ger en bra bild av vad andra kunder tycker om tjänsten.

Variation i köket – Se hur många och vilka sorters recept som ingår. Det kan vara ett bra tillfälle att prova nya rätter och bredda din matlagning.

När du väl övervägt dessa punkter, kan du med förtroende välja en matkasse som både passar din smak och ditt liv i Älvsjö. Besök listan ovan och börja utforska de härliga alternativen som finns ett klick bort!