Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Älvsjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Älvsjö

Älvsjö är en trivsam stadsdel i södra Stockholm där familjer, studenter och yrkesverksamma delar på en levande atmosfär. Med sitt gröna landskap och mysiga bostadsområden är Älvsjö den perfekta platsen för den som önskar ett lugnt boende nära stadens puls. Här finner man Älvsjöskogen och Långsjön, vilket erbjuder vackra promenadvägar och utomhusaktiviteter året om. Samtidigt är Älvsjö en knutpunkt för kommunikationer, där pendeltåg gör det enkelt att snabbt nå centrala Stockholm. För den matintresserade finns nu också möjlighet att enkelt få hemleverans av matkassar, vilket erbjuder en praktisk lösning för den stressade vardagen.

Finn din matkasse med hemleverans i Älvsjö

Här på matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för dig som bor i Älvsjö. Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt i det stora utbudet, så vi har samlat en lista där du kan jämföra olika matkasseleverantörers betyg, utbud av kassar, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du enkelt kika på pris per portion och se om det finns några aktuella rabattkoder att använda. Vare sig du söker efter vegetariska, ekologiska eller traditionella matkassar, så hittar du det här hos oss.

Tips att tänka på innan du beställer

Planera för alla – Tänk på hur många ni är som ska äta. Storleken på matkassen bör matcha antalet personer i hushållet.

Antal middagar – Fundera på hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Det finns alternativ för allt från några få dagar till hela veckan.

Lägg en budget – Bestäm hur mycket pengar du vill lägga på din matkasse varje vecka eller månad, så att det passar din ekonomi.

Läs recensionerna – Kolla in företagets betyg på Trustpilot. Det ger en bra bild av vad andra kunder tycker om tjänsten.

Variation i köket – Se hur många och vilka sorters recept som ingår. Det kan vara ett bra tillfälle att prova nya rätter och bredda din matlagning.

När du väl övervägt dessa punkter, kan du med förtroende välja en matkasse som både passar din smak och ditt liv i Älvsjö. Besök listan ovan och börja utforska de härliga alternativen som finns ett klick bort!