Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Ambjörnarp

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Ambjörnarp

Ambjörnarp är en liten, pittoresk ort i Sverige som kanske inte många känner till, men den bjuder på en charmig landsbygdskänsla. Det är en plats där tradition och samhörighet spelar stor roll. För de som bor i Ambjörnarp och söker efter enkelheten och bekvämligheten med matkassar, har vi skapat en lösning. Vår hemsida, matkassarna.se, är här för att hjälpa er hitta en matkasse med hemleverans som passar just era behov. Vi förstår att varje hushåll är unikt, och att matvanor varierar stort. Därför har vi samlat leverantörer som kan leverera rätt upp till dörren – även i Ambjörnarp. På vår webbplats kan ni snabbt och lätt jämföra olika tjänster baserat på pris, utbud och kundomdömen.

Finn din perfekta matkasse

Letandet efter den rätta matkassen kan kännas som en djungel. Därför har vi på matkassarna.se gjort det enklare för er. Ovanför hittar ni en lista där ni kan få en överblick över viktiga faktorer såsom leverantörernas betyg, utbudet av matkassar, priser, leveransvillkor, pris per portion, och om det finns några aktuella rabattkoder att utnyttja. Vi erbjuder även information om vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, allt för att ni ska kunna göra ett välgrundat val.

Att tänka på innan du beställer

 • Hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Antalet middagar ni vill ha ingående i kassen varje vecka.
 • Er budget och hur mycket ni är villiga att spendera.
 • Leverantörens kundbetyg, exempelvis på Trustpilot.
 • Variationen och antal recept som ingår i matkassen.

Att välja rätt matkasse är inte bara en fråga om bekvämlighet, utan även om att skapa möjligheter till varierade och näringsrika måltider i vardagen. Vi på matkassarna.se är här för att guida er i Ambjörnarp till en smidigare och hälsosammare matvardag med hemleverans direkt till er dörr.