Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Anderslöv

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Anderslöv

Anderslöv är en liten och charmig tätort som ligger i södra delen av Sverige, välkänd för sina lummiga omgivningar och sitt lugna tempot. Här finns det gott om utflyktsmål och det lokala köket uppskattas av både boende och besökare. För de som bor i Anderslöv och letar efter ett bekvämt sätt att planera sina måltider, är matkassar med hemleverans ett utmärkt alternativ. Är du upptagen med jobb, familj eller bara vill ha mer tid över till andra aktiviteter? Då kan matkassen vara lösningen för dig. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt hem till dörren i Anderslöv.

hitta din matkasse i Anderslöv

Hos oss på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val av matkasse så enkelt som möjligt. Du som besökare kan genom en snabb titt ovanför texten få information om de leverantörer som erbjuder sina tjänster till Anderslöv, inklusive betyg, sortiment, priser, leveransalternativ, kostnad per portion, eventuella rabattkoder samt vilken typ av matkasse de tillhandahåller.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Tänk på hur många middagar du vill ha ingredienser för i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Anpassa ditt val utifrån din budget. Matkassar finns i olika prisklasser.
  • Betyg: Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder har för erfarenheter.
  • Recept: Fundera över hur många nya recept du vill testa och om de bör vara enkla eller mer avancerade.

Genom att ha dessa punkter i åtanke kan du göra ett välgrundat beslut och hitta en matkasse som passar perfekt för din vardag i Anderslöv. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att jämföra och välja rätt. Välkommen att utforska dina möjligheter med oss!