Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ängelholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ängelholm

Ängelholm är en charmig stad belägen på den vackra svenska västkusten, där Rönne å slingrar sig genom landskapet och mynnar ut i Skälderviken. Staden är känd för sin natursköna miljö, mysiga kullerstensgator och rika kulturliv. För de som bor här erbjuder livet en skön blandning av stad och natur. Och för dig som bor i Ängelholm och letar efter bekvämligheten med hemleverans av mat, har du kommit helt rätt. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta den matkasse som passar just dina behov. Vi listar leverantörer som erbjuder leverans direkt till din dörr i Ängelholm, så att du kan ägna din tid åt annat än handling. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

hitta din matkasse

För att göra valet av matkasse enklare för dig och din familj, här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet – Så att du väljer en matkasse med rätt mängd mat.
  • Hur många middagar du vill ha i veckan – Välj en matkasse som matchar din vardagsrytm.
  • Er budget – Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din plånbok.
  • Företagets betyg – Titta på omdömen från andra kunder, exempelvis på Trustpilot, för att få en känsla av leverantörens kvalitet och service.
  • Antal recept – Överväg hur många nya recept du vill prova på varje vecka.

Gå igenom listan på vår sajt och upptäck alla måltidslösningar som finns tillgängliga för dig i Ängelholm. Här kan du jämföra allt från enkla och snabblagade kassar till mer experimentella och ekologiska alternativ. Oavsett dina matpreferenser och livsstil hittar du något som passar perfekt för dig. Välkommen att hitta din nya matkasse hos oss på matkassarna.se, där hemleverans i Ängelholm är enkelt och smidigt.