Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ängelholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ängelholm

Ängelholm är en charmig stad belägen på den vackra svenska västkusten, där Rönne å slingrar sig genom landskapet och mynnar ut i Skälderviken. Staden är känd för sin natursköna miljö, mysiga kullerstensgator och rika kulturliv. För de som bor här erbjuder livet en skön blandning av stad och natur. Och för dig som bor i Ängelholm och letar efter bekvämligheten med hemleverans av mat, har du kommit helt rätt. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta den matkasse som passar just dina behov. Vi listar leverantörer som erbjuder leverans direkt till din dörr i Ängelholm, så att du kan ägna din tid åt annat än handling. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

hitta din matkasse

För att göra valet av matkasse enklare för dig och din familj, här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet – Så att du väljer en matkasse med rätt mängd mat.
  • Hur många middagar du vill ha i veckan – Välj en matkasse som matchar din vardagsrytm.
  • Er budget – Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din plånbok.
  • Företagets betyg – Titta på omdömen från andra kunder, exempelvis på Trustpilot, för att få en känsla av leverantörens kvalitet och service.
  • Antal recept – Överväg hur många nya recept du vill prova på varje vecka.

Gå igenom listan på vår sajt och upptäck alla måltidslösningar som finns tillgängliga för dig i Ängelholm. Här kan du jämföra allt från enkla och snabblagade kassar till mer experimentella och ekologiska alternativ. Oavsett dina matpreferenser och livsstil hittar du något som passar perfekt för dig. Välkommen att hitta din nya matkasse hos oss på matkassarna.se, där hemleverans i Ängelholm är enkelt och smidigt.