Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Angered

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Angered

Angered är en livlig stadsdel i Göteborg som bjuder på en mångkulturell atmosfär och natursköna områden. Med närheten till såväl stadsliv som Vättlefjälls naturreservat blir Angered en unik plats att bo på. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans. Oavsett om du är en stor familj, liten hushåll eller om du bara letar efter mer variation i din matlagning så finns det alternativ som passar just dina behov. På matkassarna.se kan du hitta en mängd leverantörer som levererar direkt till din dörr i Angered. Vi strävar efter att göra din matlagning enklare och mer inspirerande!

Välj rätt matkasse för dig

Att hitta den perfekta matkassen kan vara både roligt och enkelt. På vår hemsida, matkassarna.se, presenterar vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Angered. Genom att bläddra i listan ovanför kan du snabbt få en överblick över vad varje leverantör har att erbjuda. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder.

Några tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på din hushåll. Finns det alternativ för enpersonshushåll, par eller familjer?
  • Måltider per vecka: Hur många middagar önskar ni få i er matkasse? Välj antal dagar som passar din hushålls rutiner.
  • Budget: Jämför priserna mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg: Kontrollera företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och servicen.
  • Recept och innehåll: Se till att du är nöjd med antalet recept och variationen av råvaror som ingår i matkassen så att det följer din smak och behov.

Glöm inte bort att matkassar kan vara ett spännande sätt att utforska nya rätter och smaker. Därutöver är det en tidsbesparande service som kan ge dig mer tid till annat, som att umgås med familj och vänner eller att upptäcka allt det som Angered har att erbjuda. Gör ett klokt val och njut av goda och varierande måltider varje dag!