Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Angered

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Angered

Angered är en livlig stadsdel i Göteborg som bjuder på en mångkulturell atmosfär och natursköna områden. Med närheten till såväl stadsliv som Vättlefjälls naturreservat blir Angered en unik plats att bo på. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans. Oavsett om du är en stor familj, liten hushåll eller om du bara letar efter mer variation i din matlagning så finns det alternativ som passar just dina behov. På matkassarna.se kan du hitta en mängd leverantörer som levererar direkt till din dörr i Angered. Vi strävar efter att göra din matlagning enklare och mer inspirerande!

Välj rätt matkasse för dig

Att hitta den perfekta matkassen kan vara både roligt och enkelt. På vår hemsida, matkassarna.se, presenterar vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Angered. Genom att bläddra i listan ovanför kan du snabbt få en överblick över vad varje leverantör har att erbjuda. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder.

Några tips innan du beställer

 • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på din hushåll. Finns det alternativ för enpersonshushåll, par eller familjer?
 • Måltider per vecka: Hur många middagar önskar ni få i er matkasse? Välj antal dagar som passar din hushålls rutiner.
 • Budget: Jämför priserna mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
 • Betyg: Kontrollera företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och servicen.
 • Recept och innehåll: Se till att du är nöjd med antalet recept och variationen av råvaror som ingår i matkassen så att det följer din smak och behov.

Glöm inte bort att matkassar kan vara ett spännande sätt att utforska nya rätter och smaker. Därutöver är det en tidsbesparande service som kan ge dig mer tid till annat, som att umgås med familj och vänner eller att upptäcka allt det som Angered har att erbjuda. Gör ett klokt val och njut av goda och varierande måltider varje dag!