Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Angered

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Angered

Angered är en livlig stadsdel i Göteborg som bjuder på en mångkulturell atmosfär och natursköna områden. Med närheten till såväl stadsliv som Vättlefjälls naturreservat blir Angered en unik plats att bo på. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans. Oavsett om du är en stor familj, liten hushåll eller om du bara letar efter mer variation i din matlagning så finns det alternativ som passar just dina behov. På matkassarna.se kan du hitta en mängd leverantörer som levererar direkt till din dörr i Angered. Vi strävar efter att göra din matlagning enklare och mer inspirerande!

Välj rätt matkasse för dig

Att hitta den perfekta matkassen kan vara både roligt och enkelt. På vår hemsida, matkassarna.se, presenterar vi alla leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Angered. Genom att bläddra i listan ovanför kan du snabbt få en överblick över vad varje leverantör har att erbjuda. Du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder.

Några tips innan du beställer

  • Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på din hushåll. Finns det alternativ för enpersonshushåll, par eller familjer?
  • Måltider per vecka: Hur många middagar önskar ni få i er matkasse? Välj antal dagar som passar din hushålls rutiner.
  • Budget: Jämför priserna mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg: Kontrollera företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och servicen.
  • Recept och innehåll: Se till att du är nöjd med antalet recept och variationen av råvaror som ingår i matkassen så att det följer din smak och behov.

Glöm inte bort att matkassar kan vara ett spännande sätt att utforska nya rätter och smaker. Därutöver är det en tidsbesparande service som kan ge dig mer tid till annat, som att umgås med familj och vänner eller att upptäcka allt det som Angered har att erbjuda. Gör ett klokt val och njut av goda och varierande måltider varje dag!