Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ånimskog

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ånimskog

Ånimskog är en liten pärla i Dalsland, där lugnet och den underbara naturen inbjuder till avslappning. Att leva i Ånimskog innebär att man har närhet till naturen och kan njuta av livet i en mindre samhälle med stark gemenskap. Men ibland kan det vara svårt att hitta tid för att planera och handla mat, speciellt när livet snurrar på. Därför är det fantastiskt att det nu går att få matkassar levererade direkt hem till dörren även här. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Ånimskog att hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta en matkasse med hemleverans

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Ånimskog. Vi gör det lättförståeligt och användarvänligt att få en översikt över de viktiga delarna som kan påverka ditt val. Titta på betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och typer av matkassar som leverantören erbjuder. Allt detta kan du hitta i listan ovan så att du kan göra ett välgrundat val som passar just din vardag.

vad ska man tänka på?

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa, finns det några saker att fundera över. Vilka är dessa?

  • Hur många personer är ni som ska äta av matkassen?
  • Hur många middagar i veckan vill ni att matkassen ska täcka?
  • Vilken budget har ni satt för era måltider?
  • Vad har företaget för betyg på Trustpilot?
  • Hur många och vilka sorters recept önskar ni?

Att tänka på dessa frågor hjälper dig att välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Glöm inte att se över leveransdagar och tider för ditt område, så att maten kommer när det passar dig. Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare. Lycka till!