Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Annelöv

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Annelöv

Småstadskänslan är stark i Annelöv, en charmig ort i Skåne där tradition och samhörighet spelar stor roll i vardagen. Här omges invånarna av vacker natur och öppna landskap, vilket också återspeglar sig i maten och den lokala matkulturen. För dig som bor i Annelöv finns det nu ett smidigt sätt att få del av denna kärlek till mat genom att beställa matkassar med hemleverans. På matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta rätt matkasse för just din smak och dina behov i Annelöv.

Tjänsten som förenklar din matvardag

På vår webbplats, matkassarna.se, kan du som bor i Annelöv hitta matkasseleverantörer som levererar ända fram till din dörr. Vi ger dig en praktisk överblick över leverantörernas betyg, deras matkassars innehåll, priser, leveransalternativ och mycket mer. Dessutom kan du direkt se pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder, så att du kan göra ett klokt val som passar just din plånbok och livsstil.

Vad att tänka på

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse, fundera på dessa saker:

 • Antal personer – Hur många ska äta från kassen?
 • Middagar per vecka – Hur många måltider vill du ha ingredienser till?
 • Budget – Hur mycket vill och kan du spendera?
 • Kundomdömen – Kolla företagets betyg på exempelvis Trustpilot.
 • Variation och valmöjligheter – Hur många olika recept önskar du i din matkasse?

Att tänka igenom dessa saker gör att du kan välja en matkasse som verkligen passar dig. Glöm inte heller att på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika alternativ för att hitta just din favorit. Välkommen att utforska och smaklig måltid!