Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Applared

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Applared

Applared är en charmig plats belägen i det vackra svenska landskapet. Det är en plats där samhällskänslan är stark och natur och lugn är en del av vardagen. Men även här i Applared ser vi att det moderna livet ställer krav på bekvämlighet och effektivitet. För de dagar när tiden inte räcker till eller när du vill skämma bort dig själv med ny inspiration till middagsbordet, är matkassar med hemleverans en utmärkt lösning. På matkassarna.se är vi stolta över att presentera ett brett utbud av matkasseleverantörer som levererar rätt till ditt hem i Applared.

hitta din matkasse i Applared

På matkassarna.se har vi gjort det enkelt för dig att hitta den perfekta matkassen för just din smak och ditt hushålls behov. Du kan enkelt få en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi listar även typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder, vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för speciella kostbehov.

Tips när du väljer matkasse

  • Tänk på storleken på ditt hushåll: Bestäm antalet personer och anpassa din matkasse därefter.
  • Kontrollera hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Ha en budget i åtanke för att hitta en matkasse som matchar din ekonomiska plan.
  • Sök upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Välj antalet recept som passar din veckorytm och matlagningsfrekvens.

Med dessa tips och informationen som matkassarna.se erbjuder kan du enklare ta ett beslut om vilken matkasse som passar just dig och ditt liv i Applared. Vi är här för att guida dig genom valen så att middagstimmarna kan bli så njutbara och problemfria som möjligt. Välkommen att utforska det smidiga och smakrika sättet att hantera veckans måltider!