Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Åre

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Åre

Åre är en vacker by i Jämtlands län, känd för sin fantastiska natur och som en av Sveriges främsta skidorter. Men Åre är inte bara en vinterdestination, även under sommaren och hösten lockas besökare av vandring, cykling och det lugna fjällivet. Efter en lång dag full av aktiviteter är det viktigt att kunna njuta av god och näringsrik mat. För de som bor i Åre eller tillfälligt besöker, erbjuder matkassar en enkel lösning för att få goda och varierande måltider utan att behöva ägna för mycket tid åt planering och inköp. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse med hemleverans i Åre, anpassad efter dina önskemål och behov.

Upptäck matkassar för Åre

För att göra livet enklare för Årebor och besökare finns nu flera tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Åre. Du kan snabbt få en överblick över viktiga saker som betyg, sortiment, priser, leveranstidpunkter, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut som passar just din livsstil.

Tips innan du väljer matkasse

  • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Se över din budget för att hitta en matkasse som passar.
  • Kolla upp betyg från andra kunder, till exempel på Trustpilot.
  • Overväg antalet olika recept i kassen för variationens skull.

När du väljer matkasse är det inte bara antalet måltider och budgeten som är viktigt att tänka på. Variation och inspiration i matlagningen kan göra maten till en del av äventyret i Åre, vare sig det är till vardags eller under semestern. Ta en titt i vår lista och hitta en matkasse som gör din tid i Åre ännu bättre!