Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Åre

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Åre

Åre är en vacker by i Jämtlands län, känd för sin fantastiska natur och som en av Sveriges främsta skidorter. Men Åre är inte bara en vinterdestination, även under sommaren och hösten lockas besökare av vandring, cykling och det lugna fjällivet. Efter en lång dag full av aktiviteter är det viktigt att kunna njuta av god och näringsrik mat. För de som bor i Åre eller tillfälligt besöker, erbjuder matkassar en enkel lösning för att få goda och varierande måltider utan att behöva ägna för mycket tid åt planering och inköp. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse med hemleverans i Åre, anpassad efter dina önskemål och behov.

Upptäck matkassar för Åre

För att göra livet enklare för Årebor och besökare finns nu flera tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. På vår hemsida, matkassarna.se, kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Åre. Du kan snabbt få en överblick över viktiga saker som betyg, sortiment, priser, leveranstidpunkter, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut som passar just din livsstil.

Tips innan du väljer matkasse

  • Tänk på hur många personer som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Se över din budget för att hitta en matkasse som passar.
  • Kolla upp betyg från andra kunder, till exempel på Trustpilot.
  • Overväg antalet olika recept i kassen för variationens skull.

När du väljer matkasse är det inte bara antalet måltider och budgeten som är viktigt att tänka på. Variation och inspiration i matlagningen kan göra maten till en del av äventyret i Åre, vare sig det är till vardags eller under semestern. Ta en titt i vår lista och hitta en matkasse som gör din tid i Åre ännu bättre!