Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Arholma

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Arholma

Arholma är en pittoresk ö i den norra delen av Stockholms skärgård. Denna lugna plats är känd för sin vackra natur, historiska miljöer och den färgstarka fyren som guidar båtar genom skärgårdens vatten. Trots sitt avlägsna läge finns nu möjligheten för invånare och besökare att enkelt få hemleverans av matkassar, något som förenklar vardagen och ger mer tid att njuta av Arholmas unika skönhet.

Matkasseleverantörer i Arholma

På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov på Arholma. Vi jämför alla tillgängliga leverantörer på den svenska marknaden för att underlätta ditt val. Hos oss får du en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom ser du pris per portion och kan enkelt använda en aktuell rabattkod för att spara pengar. Vi listar olika typer av matkassar, allt från vegetariska alternativ till kassar för den som följer en specifik kost.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan kännas knepigt, men med några enkla tips blir beslutet lättare. Tänk först på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni vill ha i er matkasse. Sätt sedan en budget och jämför matkassens pris med den. Det är också viktigt att se över företagets betyg på Trustpilot för att försäkra sig om kvalitet och service. Slutligen, kolla hur många recept som ingår varje vecka, så att du vet att variationen och kreativiteten i matlagningen upprätthålls.